Over Petra's WarenhuisContactAccount

Bestellen

We streven er naar om je pakket zo snel mogelijk te versturen. Wanneer we je je pakket versturen hangt echter af van de voorraadstatus van het product en wanneer je het product hebt besteld.

Direct beschikbaar

Wanneer je product met de status “Direct beschikbaar” voor 16.00 bestelt, wordt deze doorgaans dezelfde werkdag nog verstuurd. Als de post meewerkt heb je je pakket dan de volgende dag in huis.

Producten met de status “Direct beschikbaar” zijn afhankelijk van de openingstijden dezelfde dag nog af te halen in onze winkel.

Levertijd 2-3 dagen

Wanneer je een product bestelt met de status “Levertijd 2-3 dagen” doen we ons best om het pakket binnen 2 tot 3 werkdagen bij je te laten bezorgen.

Hou er rekening mee dat er op zondagen en feestdagen geen pakketten verstuurd worden.

Zodra je bestelling in “Mijn account” is te zien, is deze gelukt. In sommige gevallen kan het voorkomen dat je bevestigingsmail in de SPAM-folder is terecht komen.

Mocht je vragen over bestellen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Zodra de bestelling nog niet verzonden is, dan kun je deze nog wijzigen. Neem hiervoor contact met ons op.

Om teleurstellingen te voorkomen worden sommige breekbare producten zoals servies niet verstuurd. Je kan daarom je webshop bestelling gratis afhalen in onze winkel en wanneer je vooraf bestelt weet je zeker dat je product aanwezig is.

Als je bestelling nog niet verzonden is, kun je deze annuleren en daarna het juiste bestellen. Als je bestelling verzonden is, kun je deze retourneren of eventueel weigeren aan de deur.

© 2021 Petra's Warenhuis
Top chevron-down