Over Petra's WarenhuisContactAccount

Over Petra’s Warenhuis

Petra’s Warenhuis is een moderne sfeervolle dorpswinkel, waar u de leukste dagelijkse gebruiksartikelen en cadeaus vindt voor jong en oud.

Het Warenhuis heeft een historie van bijna 140 jaar, Petra’s Warenhuis bestaat nu 3 jaar en is een unieke winkel midden in Groningen. Wij hebben een vaste klantenkring opgebouwd, maar ook veel nieuwe klanten in de regio en daar buiten weten onze gezellige winkel inmiddels te vinden, waar service en klantvriendelijkheid bovenaan staan.

U vindt de winkel aan de Hoofdweg 136 in Siddeburen, in een sfeervolle winkelstaat. Parkeren kan gratis voor de deur.

Sfeer & nostalgie
Een blik op de etalage en u ziet al diverse leuke artikelen die gewoon uitnodigen om zeker eens binnen te gaan kijken. Bij het binnenkomen wordt u direct verrast door het sfeervolle interieur met een toonbank met snoepvakken, vol met echt oud Hollands snoep, ook zijn de snoeppotten van vroeger nog in gebruik. Wij hebben dan ook 43 soorten schepsnoep.

Zeer uitgebreid assortiment

Zo vindt u er cadeauartikelen, alles op het gebied van koken, klein gereedschap, woondecoratie, kantoorartikelen, maar ook erg verrassende producten die je nergens anders ziet zoals de échte schuddeldouk en zeepkloppers. Maar ook de modernste elektrische (keuken) apparatuur. Ook hebben wij een zeer breed assortiment met Grunnigerstreekproducten.

Speelgoed
Ook heeft de winkel een ruime speelgoedafdeling, voor jong en oud, veilig en van verschillende merken. En dit is nog maar een greep uit de vele artikelen.

Eenmaal geweest, is blijven komen bij Petra’s Warenhuis in Siddeburen.

Bedrijfsgevens

Petra's Warenhuis
Hoofdweg 136
9628 CT Siddeburen
KvK-nummer: 67853277
BTW-identificatienummer: NL001445337B31
© 2021 Petra's Warenhuis
Top chevron-down